SPEKTAKL U BUNDESLIGI: Čak 23 gola na pet mečeva, ludnica u Augzburgu i Leverkuzenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023, 18:27

SPEKTAKL U BUNDESLIGI: Čak 23 gola na pet mečeva, ludnica u Augzburgu i Leverkuzenu

Veče puno fudbala...

Vratila se Bundesliga i ne da nije izneverila, nego je u prvom kolu oduševila najveće ljubitelje nemačkog fudbala. Igralo se bez ikakvih kalkulacija, pucalo je na sve strane, a svaki meč je bio spektakularan na svoj način.

Spektakularno je bilo u Leverkuzenu gde je domaći Bajer rezultatom 3:2 slavio protiv pobednika Superkupa Lajpciga.

Odigrao je ekipa trenera Ćabija Alonsa vrhunsku utakmicu i pokazala da će ove sezone biti jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od najzabavnijih za gledanje u Evropi.

Poveli su "farmaceuti" u 24. minutu kada je novajlija Bonifejs asistirao Žeremiju Frimpongu, a Holanđanin zatresao mrežu gostiju. Dvanaest minuta kasnije Bajer je udvostručio prednost, gol je postigao štoper Džonatan Ta, nakon što je Hofman sjajno centrirao iz kornera.

Nije to bio kraj uzbuđenjima i golovima u prvom poluvremenu. Pet minuta pre odlaska na odmor Dani Olmo je smanjio na 2:1.

Dva gola prednosti razigranom domaćinu vratio je najbolji igrač "farmaceuta" Florijan Virc posle sjajnog ubacivanja i asistencije brzonogog Frimponga.

Konačan rezultatpostavio je novajlija u dresu Lajpciga napadač Loi Opeda 20 minuta pre kraja meča. Isti igrač imao je kolosalnu priliku da svom timu donese izjednačenje samo nekoliko minuta kasnije, ali je umesto gola pogodio stativu.

Čak sedam golova videli smo na utakmici Auzgburg - Borusija Menhengladbah, a na kraju je završeno 4:4.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.