SPEKTAKL KOJI SVI PRIŽELJKUJU! Sent Pjer se vraća, direktan okršaj protiv Habiba?

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 17:45

SPEKTAKL KOJI SVI PRIŽELJKUJU! Sent Pjer se vraća, direktan okršaj protiv Habiba?

Sprema se totalni šou.

Prema mišljenju mnogij, najbolji borac velter kategorije svih vremena, legendarni Džordž Sent Pjer vraća se krajem obe godine. Iako će nastupiti na događaju u režiji UFC-a, jasno je da se ne radi o MMA meču nego o "greplingu"‘, ali bez obzira na to, svima će biti užitak videti ga ponovo u akciji.

Sada se već s pravom povlači pitanje ko će biti njegov protivnik u ovom povratničkom nastupu. Mnogi su priželjkivali Habiba, a i sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Džordž ne želi odbaciti tu mogućnost.

Iako nije bio na listi ponuđenih, rekao je kako taj meč nije nemoguć:

- Sve borbe su vrlo atraktivne, svako ima neke svoje planove. Neki od njih već treniraju za nadolazeće borbe za titulu, neki su malo preteški, drugi su prelagani, a neki su jednostavno u penziji i ne žele imati više ništa s takmičenjem - rekao je Sent Pjer.

Dobio sam listu od UFC-a tako da ćemo sada pokušati videti ko je sve dostupan, tako da ću doneti odluku o suradnji s UFC-om i sa ljudima oko sebe. Habib bi mogao biti taj, ima jako puno zanimljivih mečeva, ali mogao bi biti. Svi imaju drugačije planove i rasporede, ali on nije bio na listi. Moramo prvo videti ko je sve dostupan - objasnio je.

Borba između GSP-a i Habiba je nešto što je verovatno svaki fan želeo gledati u MMA-u, ali nažalost se to nikada nije dogodilo. Ako ništa drugo, bilo bi ih lepo gledati da odmere snage u "‘grapplingu", a meč bi zasigurno privukao veliki broj gledalaca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.