Izvor: MozzartSport.com, 27.Apr.2021, 11:07

SPECIJAL: Real pobeđuje uz Benzemin gol - kvota 6,00!

Odlična ponuda za okršaj na stadionu Alfredo di Stefano

Polufinale Lige šampiona sa sobom uvek nosi i posebnu draž kada je klađenje u pitanju, a kladionica Mozzart je i za ovaj poseban fudbaski događaj spremila SPECIJAL. Ukoliko imate bilo kakav predosećaj kada je u pitanju konačan ishod meča, ali i ko su akteri koji bi mogli da reše situaciju na samom terenu, to možete da odigrate i na svom tiketu uz odlične kvote. Sa druge strane, za one koji ne žele da se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bave akerima samog susreta, već drugim situacijama na utakmici, tu su i igre kao što su "gol glavom", "gol iz penala", "crveni karton na meču" i "het-trik na meču".

Mozzart daje najveće kvote: Real Madrid 2,55, Boka Juniors 1,52, Brentford 1,67!

Ukoliko verujete u pobedu Reala, onda sasvim sigurno verujete i u pogodak Karima Benzeme, što u kombinaciji donosi odličnu kvotu 6,00. Ukoliko ne želite da mešate konačan ishod i strelca, kvota "samo" na pogodak Benzeme je 2,50. Drugi favorit je Olivije Žiru sa kvotom 3,00, a još primaljivija kvota za tip "Žiru daje gol i Čelsi pobeđuje" - okruglo 9,00.

U Realu se potom "favorizuju" Vinisijus i Isko sa kvotama 3,50, a ista je i na Tima Vernera sa druge strane. Kvota na igru "Markos Asensio daje gol na meču" je 4,00, a potom slede Hadson Odoi i Kaj Haverc sa 4,50.

Kao što znate, možete da tipujete i na konačan ishod u prvih 10 minuta, odnosno gol u prvih 10 minuta.

NAPOMENA: Ako igrač ne počne u startnoj postavi, računa se kvota 1, pod uslovom da je pobednik pogođen u regularnom vremenu utakmice. Sve igre iz specijala mogu se kombinovati sa ostalim igrama iz ponude osim sa regularnim mečom (6406: REAL MADRID - ČELSI), i za sve igre iz specijala merodavan je oficijalni sajt www.uefa.com

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.