SPECIJAL (Crvena zvezda – Sparta): Donald novim golom kruniše dobru formu i Zvezda pobeđuje – kvota 8,00!

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2017, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPECIJAL (Crvena zvezda – Sparta): Donald novim golom kruniše dobru formu i Zvezda pobeđuje – kvota 8,00!

Pogledajte kvote za Slobodnu igru na večerašnjem okršaju između ekipa Vladana Milojevića i Andree Stramaćonija

Novi evropski meč srpskog predstavnika na međunarodnoj sceni i novi Specijal za one koiji vole da stave Slobodnu igru na svoj tiket. Kladionica MOZZART je spremila specijalne kvote za večerašnji okršaj između Crvene zvezde i Sparte iz Praga.

Navijači Crvene zvezde se i ovoga puta najviše uzdaju u golgeterske sposobnosti Ričmonda Boaćija, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << a tu je i odlična kovota (4,50) za tip „Boaći daje gol i Crvena zvezda pobeđuje“. Za isti tip u ponudi su i Gelor Kanga (kvota 5,30), Rikardinjo (6,10), Aleksandar Pešić (6,30), ali posebno upada u oči odlična kvota (8,00) na tip „Donald daje gol i Crvena zvezda pobeđuje“. Holandski vezista je u odličnoj formi, postigao je gol i protiv Irtiša, uvek je spreman da preuzme odgovornost, a tako bi mogloda bude i ovog puta.

Sa druge strane, kod Sparte su najmanje kvote na golgetere Marka Janka (4,70) i Davida Lafatu (5,30), ali tu je i Srđan Plavšić (8,00).

KVOTA ZA UTAKMICU CRVENA ZVEZDA - SPARTA PRAG

Tu su i ostale standardne igre – „Gol direktno iz slobodnog udarca“ (kvota 9,00), „Gol glavom“ (2,90), „Gol iz penala“ (4,30), „Crveni karton na meču“ (3,50) i het-trik na meču (25,00). Takođe, možete da se kladite i na konačan ishod u prvih 10 minuta, kao i da li će pasti gol u tom intervalu.

Pored Slobodne igre, u ponudi je i „Plasman srpskih klubova u Evro takmičenjima“. Najmanja kvota u ovom trenutku (1,47) je na to da će Crvene zvezda biti eliminisana iz daljeg takmičenja u ovom kolu, dok je recimo kvota za plasman Crvene zvezde u grupnu fazu takmičenja odličnih 6,50.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.