SPASILI OBRAZ: Orlići UBEDLJIVO poraženi, ali BRUKA je izbegnuta

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 19:19

SPASILI OBRAZ: Orlići UBEDLJIVO poraženi, ali BRUKA je izbegnuta

Počeo je šampionat Evrope.

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije (igrači do 17 godina) izgubila je sa 4:2 od vršnjaka iz Slovenije u prvom meču šampiona Evrope koje se igra u Sloveniji.

Može se reći da smo i dobro prošli budući da su Slovenci vodili i sa 4:0.

Srbija - Slovenija 2:4 (0:3)

Strelci: Cvetković 66, Petrović 82. - Pejičić 4, Topalović 10, Jakupović 34, Hrvatin 52.

Stadion: Telki trening >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << centar (Budimpešta).

Sudija: Robinson (Severna Irska)

Srbija: Džodić – Simić, Popović, Đurić – Vukojević, Petrović, Maksimović, Avdić (Mitrović od 40) – Subotić (Popović od 46), Cvetković – Sremčević (Delibašić od 59);

Slovenija: Trivunčević – Kerin, Golić, Obrić, Tomšić – Hrvatin, Pejičić (Bakšić od 72), Veber (Jelen od 54) – Jakupović, Topalović (Kutos od 72), Bendra.

Greške levog beka Srbije Davida Đurića donele su Sloveniji dva gola u prvih deset minuta. Prvo je njegov imenjak Pejičić postigao pogodak u 4, a zatim je i Luka Topalović pogodio u 10. minutu.

Aldin Jakupović je u 34. povisio na 3:0, a pobednika je praktično rešio Rene Hrvatin u 52. minutu.

Na 4:1 je smanjio Mihajlo Cvetković (66. minut), dok je konačni rezultat postavio Andrej Petrović u 82.

Izabranici Aleksandra Lukovića igraju 21. maja od 20 časova sa Italijom, dok grupnu fazu iz koje dve najbolje idu dalje završavaju 24. maja u 17.00 kada će odmeriti snage sa Španijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.