SPAŠAVA SVET KONDOMIMA: Bivši fudbaler ponudio više od 3 miliona prezervativa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPAŠAVA SVET KONDOMIMA: Bivši fudbaler ponudio više od 3 miliona prezervativa (VIDEO)

Svako se bori kako zna i može.

Kolumbijski mediji javili su uznemirujuću vest da bi zbog pandemije svet mogla da pogodi nestašica kondoma, ali rešenje ima bivši fudbaler Faustino Asprilja koji je bio velika zvezda svetskog fudbala devedesetih godina prošlog veka, a igrao je između ostalih za Parmu i Njukasl.

Kao i većina zemljaka je pažnju često privlačio slobodnijim životnim stilom, a to bi sada moglo da spasi svet.

Naime, 50-godišnji Asprilja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poseduje fabriku kondoma nazvanu, logično, po sebi Tino Kondomi, pa je odmah ponudio da bude spasitelj.

Relax que todavía queda inventario. https://t.co/DymN8YYeh7 pic.twitter.com/K7S300jYHn

— Faustino Asprilla (@TinoasprillaH) March 31, 2020

- Nema nestašice. Zbog koronavirusa smo stali s proizvodnjom, ali u zalihama imamo oko 3.500.000 kondoma tako da možete mirno da 'spavate - rekao je Asprilja.

Međutim, Kolumbijac nije stao na tome, već je pokazao i svoju filantropsku stranu.

- S punim razumevanjem za novonastali problem, nudim posebno povoljnu ponudu – dva kondoma po ceni jednog - dodao je Asprilja sedeći na gomili kondoma.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.