ŠPANCI ZNAJU NEŠTO ŠTO MI NE ZNAMO? Panter bi mogao da promeni istoriju Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 13:14

ŠPANCI ZNAJU NEŠTO ŠTO MI NE ZNAMO? "Panter bi mogao da promeni istoriju Srbije"

Samo mi i još jedna zemlja u Evropi nemamo strance.

Košarkaši Partizana savladali su Real u Madridu u prvom meču plej-ofa Evrolige, a heroj Kevin Panter glavna je tema španske sportske štampe.

Naime, nakon što je trojkom u poslednjoj sekundi doneo pobedu Partizanu u Madridu, španska Marka ga naziva "krvnikom Reala". Međutim, prestižni španski list ističe i da bi Panter mogao da promeni istoriju srpske košarke.

Naime, pošto su otkrili da ima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srpsko državljanstvo, veruju da bi on mogao da postane prvi naturalizovani reprezentativac u istoriji Srbije

- Panter poseduje talenat da generiše šut i hladnokrvnost do maksimuma. Igrač koji pravi razliku, koji je pretnja za Kraljevski klub mogao bi da promeni istoriju Srbije, istoriju košarkaške sile - piše Marka.

Inače, Srbija je uz Letoniju jedina evropska zemlja za koju igraju isključivo domaći košarkaši.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.