ŠPANCI UDARILI NA SRBINA: Jović je PROBLEM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 14:06

ŠPANCI UDARILI NA SRBINA: Jović je PROBLEM!

Anćeloti ima poslednju reč.

Vratio se Luka Jović u Reala pošto mu je istekla pozajmica u Frankfurtu,  ali ako je verovati dobro upućenom "Asu", srpski reprezentativac se neće dugo još zadržati na stadionu "Santijago Bernabeu".

Naime, "As" u naslovu svoje analize Reala ističe Jovića kao problem koji imaju Madriđani. Istina, ne navodi se da je Luka jedini problem u klubu, ali da jeste "jedan od".

Podsetimo, Jović je u Madrid stigao pre dve godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za 60.000.000 evra i na 32 meča je upisao dva gola i isto toliko asistencija. Međutim, treba imati u vidu da je uglavnom ulazio sa klupe, ali i tako je to veoma "tanak" učinak.

Srpski napadač je tada potpisao šestogodišnji ugovor sa godišnjim primanjima od pet miliona evra, pa će Realu biti teško da ga proda.

Francuzi su protiv Nemačke pokazali da su jedna od najjačih reprezentacija na EURO, ako ne i najjača, i Mađari danas (15.00) ne bi smeli da im predstavljaju veliki problem. Kvota na dvojku je 1,35, a na kombinazziju 2&2-3 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mađarska - Francuska.

Naravno, svoju reč imaće i novi trener Reala Karlo Anćeloti koji će najvertovatnije odrediti dalju sudbinu Jovića u Realu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.