ŠPANCI PRIZNALI: Najcrnji poraz u istoriji Reala

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 23:56

ŠPANCI PRIZNALI: Najcrnji poraz u istoriji Reala

"Jezivi spektakl"

Košarkaši Partizana pobedili su Real Madrid i u drugom meču plej-of Evrolige 95:80, pošto je meč prekinut pri tom rezultatu.

Meč u prestonici Španije obeležila je tuča na 100 sekundi do kraja susreta.

Do sukoba igrača došlo je kada je na minut i 40 sekundi do kraja, Ljulj namerno faulirao Pantera.

U tuču su se uključili svi igrači, a najgore je prošao Dante Egzum kog je za vrat uhvatio Jabusele, oborio ga i počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bije.

Sudije su gledale snimak svih dešavanja, a pošto su svi igrači bili u sukobu, fizički nije imalo kako da se odigra poslednjih 100 sekundi.

Samo Rudi Fernandes nije dobio isključujući faul, jer je jedini ostao na klupi.

Španska Marka povodom svih dešavanja objavila je tekst pod naslovom "Najcrnji poraz u istoriji Real Madrida".

- Postoji mnogo načina da se izgubi. Real Madrid je izabrao najružniji. U velikoj meri deklasirani od Partizana u meču koji ih je doveo do 0-2 i Fajnal-for pretvorio u utopiju, "beli" su pustili svu svoju frustraciju i završili sa tučom i žalosnim ishodim. Poraz sa 95:80 bio je manje bolan od one slike grupe nemoćnih igrača koji udaraju. Ljulj je zapalio vatru teškim faulom nad Panterom, nebitnim na sredini terena, na 1.40 do kraja kad je njegov tim zaostajao 95:80. Amerikanac se suprotstavio, pokazao pesnicu i tu su svi došli: Dek, Musa, koga su napali Lesor i Panter, Jabusele, koji se bacio i čak povredio Egzuma...Jeziv spektakl. Kao da to nije dovoljno, može doći do sankcija za naredne utakmice. Bio je to veoma tužan kraj utakmice, jer se više nije igralo. Real se našao u nezamislivom scenariju na korak od eliminacije, na ivici provalije posle dve utakmice u Madridu. Niko nije uspeo da preokrene 0-2 i beli moraju mnogo toga da promene da bi to postigli - stoji se u tekstu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.