ŠPANCI JAVLJAJU: Nikola Kalinić sve dogovorio sa Barselonom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2022, 12:16

ŠPANCI JAVLJAJU: Nikola Kalinić sve dogovorio sa Barselonom!

Odlazak iz Zvezde je realnost.

Beogradska Crvena zvezda će sasvim izvesno ostati bez jednog od najbitnijih šrafova u ekipi - Nikole Kalinića. Kako navode španski mediji, Kalinić se već dogovorio sa Barselonom i nastaviće karijeru u gigantu iz Španije.

Ovu informaciju preneo je "Home of glory", koji je i prvi najavio da postoji interesovanje Katalonaca za najboljeg igrača Zvezde, a sada navode da je transfer dogovoren i da će on postati novi igrač Barselone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Takođe je vest o navodnom dogovoru preneo i poznati košarkaški portal Sportando, koji je takođe poziva na isti izvor.

💣❗Done deal between Nikola Kalinic and FCBarcelona, per sources.

— HOME OF GLORY (@thehomeofglory) June 28, 2022

Nikola Kalinić je u toku prethodne sezone bio nosilac Zvezdine igre i verovatno je najzaslužniji za tri osvojena trofeja.

Kako srpski košarkaš ima sa Zvezdom na još godinu dana, Barselona bi bila dužna da plati Zvezdi određeno obeštećenje. Kalinić je u Evroligi prošle sezone beležio prosečno 12,6 poena, 3,9 skokova i 3,4 asistencije.

Podsetimo se, Zvezdu su iz dosadašnjeg sastava napustili Dejan Davidovac koji je prešao u CSKA iz Moskve i Ostin Holins, koji karijeru nastavlja u Makabiju. Takođe je pitanje ostanka i trenera Dejana Radonjića koji je odbio prvu ponudu o produžetku saradnje sa crveno-belima.

BONUS VIDEO:

Pogledajte scenu sa veridbe Marka Gobeljića i Katarine Grujić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.