ŠPANCI JAVLJAJU: Mirotić u potrazi za NOVIM KLUBOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 16:13

ŠPANCI JAVLJAJU: Mirotić u potrazi za NOVIM KLUBOM!

Definitivno napušta Barselonu...

Kako stoje stvari, košarkaški klub iz Barselone mora da smanji svoj budžet, što ozbiljno utiče na njihove igrače. Neki su već počeli da pregovaraju s drugim timovima, dok su se uzdali i u to da će Nikola Mirotić prihvatiti smanjenje plate, ipak, čini se da do toga neće doći.

Naime, kako tvrde španski mediji, pukla je ljubav između Mirotića i Barselone i španski košarkaš će napustiti klub na leto.

Njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << važeći ugovor ističe na leto 2025. godine, ali zbog rezanja troškova i s obzirom na to da je jedan od najplaćenijih igrača u Evropi, klub je od njega tražio da prihvati drugi ugovor, prema kom će mu plata biti srezana za čak 50 odsto.

💣❗Nikola Mirotic will not remain in FCBarcelona despite having a contract until 2025.

On Sarunas Jasikevicius, he could be willing to accept a significant salary reduction and sign a new contract.

— HOME OF GLORY (@thehomeofglory) May 30, 2023

Nije se to svidelo Mirotiću, koji će po svemu sudeći potražiti novi angažman u idućoj sezoni.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.