ŠPANCI IZNELI NOVU TEORIJU: Jabusele NIJE povredio Egzuma

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 16:51

ŠPANCI IZNELI NOVU TEORIJU: Jabusele NIJE povredio Egzuma

Našli drugog krivca.

Posle nemilih scena na drugoj utakmici plej-ofa Evrolige između Real Madrida i Partizana, sve oči španske javnosti uprte su u treći susret koji se igra u Beogradu.

Tako je čuveni španski list "Marka" uoči utakmice koja se igra u utorak od 20.30 časova u beogradskoj "Areni", imala novu teoriju - Geršon Jabusele nije povredio Dantea Egzuma?!.

Podsetimo, Egzum je halu u Madridu napustio na štakama jer je zadobio povredu nožnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prsta. Njega je s leđa u rvačkom stilu oborio Geršon Jabusele, zbog čega je francuski košarkaš zaradio pet mečeva suspenzije.

Međutim, Španci sada tvrde da nije on kriv za Egzumovu povredu. "Marka" u tekstu navodi da je Partizanov Australijanac povređen u opštem metežu verovatno tokom kontakta sa Gabrijelom Dekom.

- U žaru borbe, došlo je do gaženja. Dodatni pregledi su pokazali da nije reč o ozbiljnoj povredi. Dan pre trećeg okršaja će odrediti da li može da bude u Areni na prvoj utakmici na život i smrt - stoji u tekstu.

Dante Egzum je u ponedeljak ujutru trenirao, a i trener Željko Obradović je nagovestio da bi plejmejker mogao da bude u utorak u timu.

Pogledajte kako izgleda Olga Kalenčug, novinarka ukrajinoskog Šahtjora

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.