ŠPANAC PRELOMIO: Martinez potpisao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2020, 15:35

ŠPANAC PRELOMIO: Martinez potpisao!

Ostaje na mestu uspeha.

Španski stručnjak Roberto Martinez produžio je ugovor sa reprezentacijom Belgije. On će na selektorskoj funkciji ostati do narednog Mundijala, tačnije do kraja 2022 godine.

Čovek koji je Belgijancima doneo treće mesto na Svetskom prvenstvu u Rusiji je nekoliko puta istakao da bi voleo da ostane na kormilu nacionalnog tima, pa ne čudi što je lako dogovoren nastavak saradnje. On je mesto selektora preuzeo još 2016. godine.

Spanish >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << coach Roberto Martinez set to stay with Belgium through to #WorldCup2022 in Qatar https://t.co/QkBsyLkbwl

— AS English @ 🏡 (@English_AS) May 2, 2020

Ovaj 46 godišnji trener je ranije u karijeri vodio Svonsi, Vigan i Everton, a i veći deo igračke karijere proveo je na Ostrvu (Vigan, Madervel, Volsol, Svonsi, Čester). Najmanji fudbalski trag ostavio je u domovini, nastupao je za Saragosu i maleni Balager.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.