SPAL nije mogao protiv Sasuola

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPAL nije mogao protiv Sasuola

Večeras su na programu dva meča italijanske Serije A.

Spal i Sasuolo su odigrali jedan od dva meča koji su na programu večeras, a gosti su slavili rezultatom 0:2 (0:0).

Oba tima se verovatno neočekivano nalaze u vrhu italijanske Serije A, ali kad favoriti prosipaju bodove na sve strane.

Spal i Sasuolo su odigrali jedan vrlo tvrd meč i šanse se mogu prebrojati na prstima jedne ruke. Oba tima su imala vrlo mali broj šuteva u okvir gola, ali su gosti svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šanse koristili i odneli sva tri boda.

Prvo poluvreme je bila prava "uspavanka", utakmica mirna, bez mnogo faulova i prepuna loših poteza i nepreciznih dodavanja. Na početku drugog poluvremena je Adjapong u 59. minutu uspeo da postigne gol i donese prednost svom timu. Spal je pokušao da napadne rivala do kraja utakmice, ali je tačku na ovaj meč stavio Matri u 90. minutu, a interesantno je da je ušao sa klupe samo minut pre toga.

Sasuolo se nakon odigranog šestog kola nalazi na poziciji broj 3, sa 13 osvojenih bodova, odmah iza Juventusa i Napolija. Spal nakon ovog poraza ima 9 osvojenih bodova i ovo kolo će završiti na 8. mestu, ali ako se pogleda da su ispred timova poput Rome, Milana i Atalante, a samo bod ispod Fiorentine i Intera, onda je jasno da je ovo odličan početak sezone za ovaj italijanski tim.

Pored ovog meča, ve;eras je na programu i duel iyme]u Empolija i Milana, ovaj meč počinje u 21 h po našem vremenu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.