SPAL ambiciozno izašao na pijacu - Kuma Babakar opcija A, Srbin opcija B

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jun.2017, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPAL ambiciozno izašao na pijacu - Kuma Babakar opcija A, Srbin opcija B

Klub iz Ferare vratio se u Seriju A posle 49 godina i nema nameru da u eliti pleše samo jedno leto ...

Vreme slavlja je prošlo, sada mora da se krene u stvaranje tima za Seriju A! SPAL iz Ferare vratio se u elitu posle skoro pola veka (49 godina) i nema nameru da tamo pleše samo jedno leto. Zbog toga čelnici kluba visoko pucaju kada su pojačanja u pitanju.

Italijanski mediji javljaju da SPAL želi da krene od napadača, te da bi to prvo pojačanje trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da bude baš zvučno. Prvi pik je Kuma Babakar (22) iz Fjorentine. Možda zvuči malo pretenciozno, ali sva je prilika da u Firenci više nisu spremi da čekaju dugo najavljivani superpotencijal ovog momka, tako da u slučaju dobre ponude neće mnogo oklevati.

To su naravno samo prognoze italijanskih kolega.

SPAL je, logično spremio i varijante B, C, D... Pominju se imena Maksija Lopeza, Pinilje, Đilardina, ali pre svih alternativa je iskusni srpski internacionalac Filip Đorđević. Njemu 2018. ističe ugovor sa Lacijem i Rimljani sada imaju poslednju šansu da nešto zarade. A kako nekadašnji napadač Crvene zvezde nije mnogo igrao u proteklom šampionatu, cena bi trebalo da bude prihvatljiva za SPAL - ne preko 4.000.000 evra.

Đorđevića su u Ferari upoznali prošle godine kada im je u jednom pripremnom meču dao gol. Naglašava se da ima potrebno iskustvo igranja u Kalču i da zna kako se daju golovi.

Nema šta, SPAL je u prelazni rok krenuo vrlo ambiciozno...

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.