SP U BARIJU: Srbija SAVLADALA Ruse i OBEZBEDILA lakši put do medalje! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2018, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP U BARIJU: Srbija SAVLADALA Ruse i OBEZBEDILA lakši put do medalje! (FOTO)

Izabranici Nikole Grbića osigurali drugo mesto.

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je na Svetskom prvenstvu u Bariju, koje se održava u Italiji i Bugarskoj, selekciju Rusije sa 3:2 (po setovima 25:21, 24:26, 25:16, 22:25, 15:12).

GRBIĆ ZADOVOLJAN: Igramo sve BOLJE (FOTO)

SIGURNA POBEDA: Odbojkašice se spremaju za SP, savladana Turska

Meč je direktno odlučivao o drugom mestu u grupi C koja donosi lakši nastavak takmičenja i veću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šansu za plasman u borbu za medalju, koja Srbiju čeka u drugom krugu Šampionata.

Tim Nikole Grbića sjajno je ušao u duel, a rivala su slomili u poslednjoj trećini prvog perioda, kada su stekli četiri boda prednosti i prednost držali do kraja.

Velika šansa propuštena je u drugom setu, koji se igrao na razliku, a više sreće imali su Rusi i stigli do izjednačenja.

Meč u Bariju večeras se igrao u serijama, pa su tako u trećem delu ‘orlovi’ ponovo bili ubitačni u napadu, ali i vrlo požrtvovani u odbrani uz znatno bolji blok.

Sve je slutilo da će duel imati loš završetak za Orlove kao protiv Amerikanaca, kada smo poraženi istim rezultatom, međutim, Orlovi su u poslednjih nekoliko minuta slomili otpor Ruse i trijumfovali u odlučujućem setu sa 15:12, obezbedivši drugu poziciju na tabeli.

Grupa "C"

Rezultati: Srbija - Rusija 3:2, SAD - Tunis 3:0.

Tabela: SAD 13, Srbija 12, Rusija 10, Australija 7, Kamerun 3, Tunis 0.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.