SP: Srbija protiv Švedske za sedmo mesto

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP: Srbija protiv Švedske za sedmo mesto

ZADAR - Rukometna reprezentacija Srbije je pobedom nad selekcijom Makedonije (32:28) zauzela četvrto mesto u Drugoj polufinalnoj grupi prvenstva sveta u Hrvatskoj i u četvrtak će se u Zagrebu boriti za sedmo mesto protiv selekcije Švedske, četvrtoplasirane ekipe iz Prve grupe.

Najbolji rukometaši Poljske plasirali su se u polufinale pošto su sinoć, u poslednjoj utakmici Druge polufinalne grupe, pobedili selekciju Norveške sa 31:30 (14:14).

Poljaci su zauzeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << drugo mesto u grupi i u polufinalu se pridružili Dancima, koji su ranije danas savladali aktuelnog šampiona Nemačku sa 27:25.

Prvo mesto u Prvoj polufinalnoj grupi u Zagrebu osvojila je domaćin Hrvatska, koja je u poslednjoj utakmici savladala Francusku sa 22:19.

U polufinalu, u petak u Splitu, igraće Danska - Francuska i Hrvatska - Poljska.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.