SP: I dubl skul u polufinalu

Izvor: B92, 28.Avg.2013, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP: I dubl skul u polufinalu

Dubl skul Marko Marjanović i Aleksandar Filipović pobedom u svojoj grupi repesaža plasirao se u polufinale Svetskog prvenstva za seniore u Južnoj Koreji.

Marjanović i Filipović tako su se postarali da sve srpske posade veslaju za finala.

Naredne noći polufinala očekuju Ivanu Filipović i Ivu Obradović, odnosno Nenada Beđika i Nikolu Stojica u dvojcu bez kormilara, kao i Miloša Tomića, Radoja Đerića, Miloša Vasića i Gorana Jagara u četvercu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Marjanović i Filipović su u svojoj grupi repesaža trijumfovali u vremenu od 6:23.21 minuta i postigli najbolji rezultat svih okršaja dubl skulova četvrtog dana šampionata.

Momci su odlično izveslali trku. Uspeli su da u taktičkom smislu odrade sve do tančina što smo se dogovorili. To je mnogo bitno, ne zbog same činjenice da su se plasirali u polufinale već zbog narednih izazova koji ih očekuju u Čungjuu. Mislim da su tek ovom trkom ušli u pravi takmičarski ritam i to u najboljem trenutku, pred završne okršaje u Južnoj Koreji“, rekao je član selektorske komisije Dejan Guslov.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Marjanović i Filipović u polufinalu SP

Izvor: Beta, 28.Avg.2013

BEOGRAD, 28. avgusta 2013. (Beta) - Srpski veslači u dubl skulu Marko Marjanović i Aleksandar Filipović plasirali su se u sredu u polufinale Svetskog prvenstva u Čungjuu, u Južnoj Koreji...Marjanović i Filipović pobedili .

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.