SP:  Erden blokirao put do finala (VIDEO)

Izvor: S media, 11.Sep.2010, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP: Erden blokirao put do finala (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u finale Mundobasketa u Turskoj, pošto je poražena od domaćina rezultatom 83:82 (17:20, 18:22, 25:21, 23:19).

Pobedu Turcima doneo je Karim Tunčeri četiri stotinki pre kraja, što je bilo premalo vemena za još jedan preokret. Ipak, ubacivanje iz auta za Veličkovića moglo je da se završi košem, ali je Samih Erden stigao da izblokira našeg centra.

Srbija je vodila skoro od početka >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << do kraja. Izabranici Dude Ivkovića kontrolisali su utakmicu do pred sam kraj, ali su Turci, nošeni frenetičnom podrškom navijača ali i nešto manjom sudija, uspevali da drže priključak a pred kraj i da povedu.

Marko Kešelj postigao je 18 poena za Srbiju, dok je najefikasniji u turskim redovima bio Hidajet Turkoglu sa 16.

Srbija će se u nedelju od 18 časova i 30 minuta protiv Litvanije boriti za bronzu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.