SP - Dibaba svetska šampionka u maratonu

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2015, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP - Dibaba svetska šampionka u maratonu

Etiopljanka Mare Dibaba pobedila je danas u maratonu na Svetskom šampionatu u Pekingu. Dibaba je stazu pretrčala za dva sata, 27 minuta i 35 sekundi.

Etiopljanka Mare Dibaba pobedila je danas u maratonu na Svetskom šampionatu u Pekingu.

Dibaba je stazu pretrčala za dva sata, 27 minuta i 35 sekundi.

U poslednjih 100 metara trke sprintom je prestigla do tada vodeću Kenijku Helah Kiprop. To je bio najneizvesniji završetak maratona na svetskim prvenstvima, navodi AP.

Kipropova je završila trku sekundu kasnije, a treće mesto je zauzela Junis Kirva iz Bahreina.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mare Dibaba svetska šampionka u maratonu

Izvor: Akter, 30.Avg.2015

Etiopljanka Mare Dibaba pobedila je danas u maratonu na Svetskom šampionatu u Pekingu..Dibaba je stazu pretrčala za dva sata, 27 minuta i 35 sekundi...U poslednjih 100 metara trke sprintom je prestigla do tada vodeću Kenijku Helah Kiprop. To je bio najneizvesniji završetak maratona na svetskim prvenstvima,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.