SP: Davidenko i Ančić ispali

Izvor: B92, 25.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP: Davidenko i Ančić ispali



Na turniru u Sankt Peterburgu u četvrtak je odigrano preostalih pet mečeva osmine finala, a najveće iznenađenje predstavlja eliminacija glavnog favorita Rusa Nikolaja Davidenka, koga je sa 2:1 po setovima 1:6, 7:5, 6:1 pobedio Hrvat Marin Čilić. Drugi nosilac Britanac Endi Marej nije imao problema u duelu sa Čehom Lukašom Dluhijem i dobio je meč sa 2:0 po setovima 6:2, 6:4, dok je Rus Mihael Južnji nadigrao prošlogodišnjeg pobednika Hrvata Marija Ančića sa 6:4, 6:2. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

’’Ne želim da dovedem u pitanje njegovu pobedu pošto je igrao zaista dobro, ali ja se zaista nisam osećao dobro. Osećao sam se slabo zbog svega što mi se desilo ove godine i to je normalno. Znao sam da ovo može da mi se desi jednog dana. Još uvek imam uspona i padova, a danas se nisam osećao dobro’’, rekao je hrvatski teniser koji je trenutno 37 na ATP listi.

Nagradni fond turnira je milion dolara.

Parovi četvrfinala su:

Marin Čilić – Ernest Gulbis

Potito Staraće (4) – Fernando Verdasko (6)

Filip Kolšrajber (7) – Mihail Južnji (3)

Dmitrij Tursunov (5) –Endi Marej (2)

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.