ŠOU U BRUKLINU: Durent traži da se smeni trener, Irving bi da bira kad će da igra

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2022, 13:51

ŠOU U BRUKLINU: Durent traži da se smeni trener, Irving bi da bira kad će da igra

Neozbiljno.

Cirkus u režiji najboljih igrača Bruklina se nastavlja. Imali su navijači Netsa ogromna očekivana od tandema Kevin Durant - Kajri Irvnig, ali nisu dobili ništa.

Durant je imao sezonu za zaborav, a Irving koji nije hteo da se vakciniše protiv kovida, praktično kao da i nije ni igrao. Međutim, po svemu sudeći ništa neće biti bolje ni naredne sezone.

Kevin Durent je nedavno tražio od vlasnika Bruklina smenu trenera Stiva Neša i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << generalnog menadžer Šona Marksa kako bi ostao u Netsi.

Kyrie Irving wanted his new contract to guarantee he wouldn’t have to play more than 60 games would not have to play any back to back which he referred to as “inhumane” https://t.co/dfYCT5eAKA

— Sportando (@Sportando) August 11, 2022

Kajri Irvnig je otišao korak dalje. On ne bi da smenjuje trenera i čelnike kluba, ali zahteva da mu se u ugovor unese klauzula po kojoj neće igrati preko 60 utakmica u sezoni, kao i da neće igrati utakmice dan za dan, jer smatra da to nije „humano“.

Irving je takođe na tržištu, i u Bruklinu žele da ga se reše, ali problem je što je on svojim ponašanjem stvorio lošu sliku o sebi i nepoželjan je većini ekipa.

BONUS VIDEO: Pogledajte umeće Dilete Leote sa loptom

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Durent presekao " želi u Boston

Izvor: B92, 11.Avg.2022

Američki košarkaš Kevin Durent želeo bi da karijeru nastavi u Boston Seltiksima...Kevin Durent je ovog leta glavna tema NBA sveta, a nedavno je Bruklin Netsima postavio ultimatum – Stiv Neš ili on...On je prethodno zvanično podneo zahtev za trejd, a povukao bi ga ukoliko bi Netsi smenili Stiva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.