ŠOU IMITACIJA NIKOLE JOKIĆA: Srbin prvo UMIRAO od smeha, a zatim oponašao pad sa stolice (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2023, 15:24

ŠOU IMITACIJA NIKOLE JOKIĆA: Srbin prvo "UMIRAO" od smeha, a zatim oponašao pad sa stolice (VIDEO)

Neverovatan šoumen.

Srspki košarkaš Nikola Jokić je opet napravio šou konferencije za medije nakon što je Denver pobedio Golden Stejt (108:105).

Tejlor Vincek, koja radi kao video montažer za televiziju koja prati Nagetse, pala je sa stolice usred konferencije za medije. Srpski centar nije mogao da veruje šta se dešava.

Bio je prvo u čudu, pljesnuo rukama, nije mogao da dođe do reči zbog smeh, a onda je imitirao Tejlor. Pokušavao da pokaže čitavom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svetu kako je ona pala sa stolice, pa napravio šou i nasmejao prisutne novinare.

A post shared by Košarka kod Uncle Screw-a (@uncle.screw)

Nikola Jokić  je i pre nekoliko dana zabavio novinare, održao je konferenciju bez postavljenih pitanja jer je znao šta hoće od njega.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.