SOS kanal uživo putem interneta

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Mar.2014, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SOS kanal uživo putem interneta

SOS kanal prateći zahteve gledalaca omogućio je svima gledanje programa „uživo” bez obzira na meridijane na kojima se ko nalazi. Jedina pretpostavka uživanja u programima je internet konekcija.
- Posle samo nekoliko dana statistika kaže da su preko sajta naš program gledali u 200 zemalja. Iz Austrije, Bugarske, Rusije, pa čak i Albanije! Ne postoji zemlja na kugli zemaljskoj u kojoj se ne vidimo – kaže Dragiša Kovačević.
Prvi čovek SOS kanala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << napominje da hiljade naših sportista u inostranstvu žele da saznaju sve o sportskim dešavanjima u Srbiji, te da je potencijal daleko veći.
- Ovo je značajan iskorak za našu televiziju, broj gledalaca je u svakodnevnom porastu – zaključio je Kovačević.
Ukoliko želite da gledate SOS kanal preko interneta kliknite OVDE. Opširnije informacije možete pronaći na sajtu SOS kanala.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.