ŠOKIRAO PLANETU: Ibra POGAZIO reč! Zlatan je ovim POTEZOM iznenadio ceo svet!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 15:36

ŠOKIRAO PLANETU: Ibra POGAZIO reč! Zlatan je ovim POTEZOM iznenadio ceo svet!

Navijači u transu.

Najbolji fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović razmišlja o povratku u reprezentaciju Švedske! Iako je duboko zakoračio u četvrtu deceniju života, napadač Rosonera ne odbacuje mogućnost da se ponovo oproba u nacionalnom timu.

Podsetimo, Ibrahimović se povukao iz reprezentacije 2016. godine, međutim, pred početak prethodnog Mundijala u Rusiji, želeo je da se vrati u selekciju ove skandinavske države.

Inače, Zlatan je ove sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << već postigao 11 golova, zbog kojih Milan drži lidersku poziciju na tabeli Serije A.

Bivši igrač Malmea, Ajaksa, Juventusa, Intera, Barselone, PSŽ-a, Mančester Junajteda i Los Anđeles Galaksija je nedavno na društvenim mrežama postavio fotku u dresu Švedske, ispod koje je napisao:

- Dugo se nismo videli - oglasio se Ibrahimović, najavivši potencijalni povratak u reprezentaciju.

Sweden: Zlatan Ibrahimovic has finally met the coach!https://t.co/5UNJ42CsT1

— Kenyannews.co.ke (@kenyannews_) November 27, 2020

Selektor Švedske Jane Anderson je tada isključio takvu mogućnost, da bi ga napadač Milana pre nekoliko meseci kritikovao, jer u startnoj postavi protiv Francuske, u Ligi nacija, nije bilo Dejana Kuluševskog.

- Ovo je smešno! Još jedan dokaz da nekompetentni ljudi na pogrešnim pozicijama vode švedski fudbal - poslao je Ibrahimović poruku švedskom selektoru.

Vođa nacionalnog tima očigledno nije mario za to, obzirom da je sada spreman da pošalje poziv Ibrahimoviću da se posle 2016. godine vrati u reprezentaciju.

Inače, Jane Anderson je juče boravio u Milanu i obavio razgovor sa legendarnim napadačem, bosanskog porekla.

- Kada je Zlatan otvorio mogućnost povratka, pomislio sam da je jedino ispravno da se sastanemo što je pre moguće. Sastanak je bio veoma pozitivan, dogovorili smo se da ćemo nastaviti razgovore narednih meseci - istakaoje Anderson.

Podsetimo, Zlatan Ibrahimović je najefikasniji strelac u istoriji švedske selekcije, pošto je u mečeva postigao 62 gola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.