ŠOKIRAO AMERE: Izgled Nikole Jokića posle korone ostavio u ČUDU ceo svet! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 20:44

ŠOKIRAO AMERE: Izgled Nikole Jokića posle korone ostavio u ČUDU ceo svet! (VIDEO)

Srpski centar u iščekivanju nastavka sezone.

Pandemija koronavirusa zaustavila je košarku loptu u celom svetu.Većina šampionata je prekinuta, dok čelnici NBA i dalje razmatraju mogućnost za nastavak sezone.

I dok se sa nestrpljenjem išćekuje konačna odluka, pojavio se snimak prve zvezde Nagetsa Nikole Jokića koji šeta Denverom.

Gro komentara ukazuje na to da se najbolji centar najjače košarkaške lige planete za razliku od prošle godine, tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prinudne pauze nije ugojio. Naprotiv, utisak je da je izgubio koji kilogram, kao i da je maksimalno fit pred donošenje dugo čekanih opcija oko nastavka takmičenja.

Damn he looks pretty skinny pic.twitter.com/sc5wvKbcuq

— Murray Center 🏹📋 (@murray_center27) May 26, 2020

Podsetimo, Jokić je pre prekida sezone zbog pandemije koronavirusa prosečno beležio 20,2 poena, imao 10,2 uhvaćene lopte i 6,9 asistencija u 65 odigranih mečeva.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Larsa Pipen, bivša supruga Skotija Pipena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.