ŠOKANTNA SMENA: Stižu Đorđević ili Trinkijeri

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2022, 17:51

ŠOKANTNA SMENA: Stižu Đorđević ili Trinkijeri

Postoji mogućnost.

Polovičan učinak u Evroligi nije dovoljno dobar. Košarkaši Real Madrida upisali su po tri poraza i pobede u najelitnijem takmičenjui  nalaze se na 9. mestu, a loši rezultati, i poraz od Saragose u domaćem prvenstvu, uticao je da u glavnom gradu Španije razmšljaju o promeni trenera.

Kako je preneo španski "Relevo", uprava Reala ozbiljno razmatra mogućnosti na tržištu i trenere koji bi mogli da zamene Čus Matea, a kao glavni kandidati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se spominju Andrea Trinkijeri i Aleksandar Đorđević.

🇪🇸🚨#RealMadrid are considering to part ways with Spanish coach Chus Mateo.According to @relevo Andrea Trinchieri is one candidate and also Aleksander Djordjevic has an offer on his hands.

Joan Plaza is one more name on their list per my sources. #euroleague #ligaendesa

— Christos Harpidis (@chrisalucard) November 7, 2022

Đorđević je bliži, jer je slobodan u izboru kluba, za razliku od Trinkijeri koji ima ugovor sa Bajernom. Tokom igračke karijere Saša je nastupao je za Real od 1999. godine do 2002 i osvojio titulu tokom prve sezone.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.