ŠOKANTAN KRAJ DERBIJA U ZAGREBU: Penal u 95. minutu odlučio pobednika (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 19:27

ŠOKANTAN KRAJ DERBIJA U ZAGREBU: Penal u 95. minutu odlučio pobednika (VIDEO)

Meč 24. kola.

Fudbaleri Dinama iz Zagreba slavili su sa 1:0 u derbi meču 24. kola šampionata  Hrvatskeprotiv Rijeke. Oni su u duelu od kojeg može zavisiti ko će biti na kraju prvi na tabeli slavili pogotkom sa penala u 95. minutu.

Delovalo je da ćemo videti remi bez golova na kraju, ali je usledio šok. U 94. minutu je Goda napravio prekršaj nad Dariom Špikićem, što je sudija okarakterisao kao kazneni udarac.

Ulogu izvođača je preuzeo Fran Brodić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i bez problema je zatresao mrežu.

🇭🇷 Goal: Fran Brodic | Dinamo Zagreb 1-0 HNK Rijekapic.twitter.com/94XSLav98Y

— FootColic ⚽️ (@FootColic) February 25, 2024

Tako su i dalje tri ekipe u borbi za trofej. Ostej da vidimo da li će titula ostati u zagrebu ili šputuje u Dalmaciju ili u Kvarner.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.