ŠOK ZA TRIKOLORE: Kilijan Mbape se povredio, neizvestan za duel sa Englezima

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2022, 18:57

ŠOK ZA TRIKOLORE: Kilijan Mbape se povredio, neizvestan za duel sa Englezima

Najbolji igrač Francuske propustio trening.

Najbolji francuski fudbaler Kilijan Mbape propustio je trening ekipe u utorak, objavili su mediji u njegovoj zemlji i u Engleskoj. Iz tabora Francuske rečeno je da se Mbape "u zatvorenom oporavljao od meča protiv Poljske", a na Ostrvu su ovome dali veliku pažnju, jer će Engleska i "trikolori" igrati sigurno spektakularno četvrtfinale

Uoči Svetskog prvenstva, Mbape se žalio na povredu zgloba, ali s obzirom na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to kako je maestralno igrao - deluje da nije imao većih fizičkih problema na turniru u Kataru.

Zato je malo verovatno da će ga bilo kakav sitan problem sprečiti da igra punim intenzitetom protiv Engleza tokom vikenda. Biće to spektakularan meč i pred njim je sasvim dovoljno vremena da ga dočeka potpuno spreman.

Utakmica između Francuske i Engelske igra se u subotu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.