ŠOK ZA ŠOKOM: Posle Mesija i Grizman NAPUŠTA Barselonu! Francuz odlazi u Seriju A

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 11:37

ŠOK ZA ŠOKOM: Posle Mesija i Grizman NAPUŠTA Barselonu! Francuz odlazi u Seriju A

Velika zamena na pomolu.

Danas je svet obišla šokantna vest da će slavni Lionel Mesi napustiti redove Barselon, više o tome pročitajte OVDE. Katalonci nisu ni stigli da se oporave od ovog a već je usledio novi šok. Naime, pre nekoliko dana Barselona i Juventus dogovorili su dva spektakularna transfera, a idući posao bi se mogao odnositi na ofanzivne igrače, a glavna zvezda bio bi Antoan Grizman koji bi takođe mogao da napusti redove katalonskog giganta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Grizmanu preti odlazak iz Barselone nakon samo jedne sezone, pogotovu je to postalo jasno nakon zadnje utakmice Barcelone kada je talentovani Francuz protiv Atletika ušao u igru tek u sudijskoj nadoknadi.

Novinari italijanskog Rai Sporta ekskluzivno otkrivaju da je Barselona ponudila Juventusu Grizmana u zamenu za ofanzivca Daglasa Kostu i veznjaka Adrijana Rabioa.

Staroj dami definitivno treba osveženja u napadu jer je izgledno da će otići Gonzalo Iguain, dok bi Barselona zakrpila rupe dolaskom brzonogog Koste.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nova razmena na pomolu, Grizman u Juventusu?

Izvor: RTS, 04.Jul.2020, 08:03

Razmena igrača između Barselone i Juventusa u kojoj su klupske boje promenili Miralem Pjanić i Artur Melo još se nije ni ni "slegla" a dva fudbalska giganta već spremaju novi senzacionalni posao. . Prema pisanju katalonskog lista Sport, Antoan Grizman mogao bi napustiti...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.