ŠOK VEST: Dalić NAPUŠTA Hrvatsku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 20:59

ŠOK VEST: Dalić NAPUŠTA Hrvatsku!

Dogovorio je sve.

U trenutku dok su Hrvatska igrala meč na Prvenstvu Evrope protiv Češke iz Turske je stigla vest da je selektor naših suseda Zlatko Dalić dogovorio da preuzme Fenerbahče. On je prihvatio sve uslove i ponudu predsednika Fenera Alija Koča da postane trener tog kluba posle Evropskog prvenstva.

⚡️⚡️⚡️ÖZEL⚡️⚡️⚡️

Fenerbahçe, teknik direktörlük konusunda Hırvatistan Milli Takımı’nı çalıştıran Zlatko Dalic’le >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << büyük ölçüde anlaştı. Teklife prensipte “Evet” diyen Dalic’le Başkan Ali Koç’un son onayı vermesi durumunda imzalar atılacak.

Detaylar 👇

— Sercan Hamzaoğlu (@sercanhamzaolu) June 18, 2021

Argentina je remizirala s Čileom u prvom kolu Kopa Amerika, a večeras (02.00) je čeka duel s tvrdim Urugvajcima. Biće to žestoka borba - kvota na Argentinu je 2,15, na iks 3,10, a na dvojku 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Argentina - Urugvaj.

Zlatko se i ranije dovodio u vezu sa klubom iz azijskog dela Istanbula, ali prošle sezone nije hteo da dođe

Dalić je sa Hrvatskom došao do drugog mesta na Svetskom prvenstvu u Rusiji, a ranije je bio trener Rijeke, Dinama iz Tirane, Slaven Belupa i na Bliskom istoku.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.