ŠOK U UEFA: Još jedna osoba ZARAŽENA koronavirusom na meču Lige šampiona (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2020, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK U UEFA: Još jedna osoba ZARAŽENA koronavirusom na meču Lige šampiona (VIDEO)

Sve je priznao.

Španski novinar Kike Mateu zaražen je koronavirusom na utakmici Lige šampiona, odigranoj prošle nedelje u Milanu, između Atalante i Valensije.

Kako prenose španski mediji, 44-godišnji Mateu je bio pozitivan na prvom testu u Madridu. Ministarstvo zdravlja je potvrdilo da je potvrđen drugi slučaj koronavirusa u okrugu Valensija, što se odnosi upravo na tog novinara.

Mateu je primljen u Univerzitetsku kliničku bolnicu u Valensiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa veoma blagim simptomima zaraze. Novinar "Provinsijasa" i saradnik popularne emisije "El Ćiringito" obratio se javnosti.

🔴🎙️Hablamos con @kike_mateu, contagiado de coronavirus:

"EL CORONAVIRUS ME HA FICHADO".

🚨 EXCLUSIVA #JUGONES 🚨 pic.twitter.com/u5M1S1f6ga

— El Chiringuito TV (@elchiringuitotv) February 27, 2020

- Osećam se dobro. Najbolja vest je da nikoga nisam zarazio. Hvala svima koji su me zvali, Valensiji kao klubu, jer su svi zabrinuti za mene. Doktori su mi rekli da ovaj virus nije smrtonosan, ali da je vrlo zarazan - rekao je Kike Mateu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.