ŠOK U TORINU: Kostić napušta Juventus! Poznat i naredni klub

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 17:01

ŠOK U TORINU: Kostić napušta Juventus! Poznat i naredni klub

Sve izvesnije...
Filip Kostić je od 2022. godine član torinskog Juventusa, ali bi uskoro mogao da promeni sredinu, pošto je za njega zainteresovan Olimpik iz Marseja.
Ne dobija previše minuta naš igrač u dresu Stare dame, pa se iz dana u dan pojavljuju glasine da bi Kostić mogao ovog leta da napusti Apenine. Sada su one podgrejane tvrdnjama, prema kojima je za Filipa zainteresovan Olimpik iz Marseja.
Kako piše Tutosport, tim sa juga Francuske želi da u svojim redovima vidi levog ving-beka reprezentacije Srbije i Juventusa.
Kostić polako bledi u torinskom klubu, kao i većina ostalih igrača pod vođstvom Masimilijana Alegrija, a sada se Marsej pojavio kao neka vrsta spasa za 32-godišnjeg...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.