ŠOK U RUMUNIJI: Srčani udar usred utakmice

Izvor: Mondo, 21.Jul.2019, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK U RUMUNIJI: Srčani udar usred utakmice

Trener Dinama iz Bukurešta doživeo srčani udar usred utakmice protiv Krajove.

Šokantne scene dolaze nam iz Rumunije, sa Nacionalnog stadiona u glavnom gradu.

Za vreme derbija šampionata između Dinama iz Bukurešta i Krajove, trener domaće ekipe Eugen Neage doživeo je srčani udar, a sve to naočigled igrača i pred brojnim televizijskim auditorijumom.

Brzo je reagovala Hitna pomoć, koja je uspela da povrati 52-godišnjeg stručnjaka. Dok mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je ukazivana pomoć, igrači su u neverici i sa suzama u očima posmatrali borbu za život koja se odvijala pred njima, dok je publika ostala skamenjena.

Neage je hitno prebačen u bolnicu, gde je došao svesti. Lekari će pratiti njegovo stanje.

Inače, Neage je pre mesec dana zamoljen od strane navijača Dinama da ne prihvati posao, jer su bili protiv smene bivšeg šefa stručnog štaba Mirčee Renića. Od prvog minuta utakmice protiv Krajove navijači su tražili da napusti klupu.

BREAKING NEWS: Absolutely shocking stuff during the big Dinamo vs Craiova derby! Dinamo manager Neagoe collapsed on his bench. He is now taken care of by the doctors on the ambulance. Players are crying, fans petrified. Shocking scenes! pic.twitter.com/mSNHweOZmZ

— Emanuel Roşu (@Emishor) 21. јул 2019.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trener doživio srčani udar usred utakmice

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jul.2019

Utakmica Dinamo Bukurešta i Universitatea Krajove prekinuta je u prvom poluvremenu nakon što je domaći trener Eugen Neagoe doživio srčani udar.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.