ŠOK U NOVOM SADU: Junak osvajanja Kupa napustio Vojvodinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 20:27

ŠOK U NOVOM SADU: Junak osvajanja Kupa napustio Vojvodinu!

Jedan od najboljih u Srbiji.

Jedan od najzaslužnijih za osvojen trofej u Kupu Srbije, golman Emil Rockov, napustio je Vojvodinu. Kako eskluzivno saznaje "MaxBet sport" zamenik kapitena crveno-belih iz Novog Sada postaće član nekadašnjeg Videotona, a sada Fehervara. Drugi tim Mađarske se i zimus interesovao za potencijalnog reprezentativca Srbije, ali je sačekao kraj sezone za konačan sporazum.

Pošto je poništeno izbacivanje Mančester Sitija iz Lige šampiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Premijer liga pretvorila se u gladijatorsku arenu, gde će se do poslednjeg kola voditi bitka za plasman u elitno takmičenje sledeće sezone. A Čelsi večeras (21.15) mora da pobedi poslednjeplasirani Norič baš iz tog razloga. Čist kec je 1,15, a pobeda Plavaca bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Norič.

Sjajnom čuvaru mreže je spremljen trogodišnji ugovor sa raznim bonusima, a finansijski je dobar za momka koji je poslednjih nekoliko godina bio oslonac ekipe sa "Karađorđa".

Zamena u Vojvodini je spremna i ulogu prvog čuvara mreže kod trenera Nenada Lalatovića trebalo bi da dobije "penal majstor" Nikola Simić.

Rockov je prošle sezone upisao u dva domaća takmičenja 30 mečeva i na 14 utakmica nije primio pogodak, a osvojeni trofej Kupa mu je prvi u karijeri i riznicu će pokušati da poveća sa Fehervarom, čije su ambicije da preskoči Ferencvaroš i igraće u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.