ŠOK U KUPU NEMAČKE: Srbin ZAPEČATIO sudbinu Bajerna i doneo trofej u Frankfurt! (FOTO + VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2018, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK U KUPU NEMAČKE: Srbin ZAPEČATIO sudbinu Bajerna i doneo trofej u Frankfurt! (FOTO + VIDEO)

Ajntrajht je u finalu savladao Bavarce sa 3:1.

U finalu kupa Nemačke, desilo se veliko iznenađenje. Ekipa Ajntrahta iz Frankfurta sa 3:1 savladala je šampiona Nemačke Bajern iz Minhena i tako osvojila peti trofej nacionalnog kupa, na koji čekala 30 godina.

MURINJO UDARIO NA KONTEA: Čelsi je igrao KUKAVIČKI, mi smo ipak bolji! (FOTO)

FA KUP: Konte nadmudrio Murinja, trofej ide u London! (FOTO + VIEDO)

😂😂 #EintrachtFrankfurt #FortniteBattleRoyale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/hVs2krc8Ik

— Momo_47er 🦈 (@momo47er) 19. мај 2018.

Ekipa trenera Nika Kovača koji će od sledeće godina pobedila je Bajern povela je na meču golom Ante Rebića u 11. minutu. Bavarci su izjednačili golom Levandovskog na početku drugog dela igre.

Neizvesnost je potrajala do 82. minuta kada je Rebić svojim drugim golom ponovo doveo Ajntraht u vođstvo. Sve dileme oko pobednika otklonio je Mijat Gaćinović u 96. minutu. Srpski reprezentativac je posle kornera Bavaraca došao do lopte, pretrčao ceo teren i pogodio praznu mrežu Bajernovog gola.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.