ŠOK U ABA LIGI: Obezbedili PLEJ-OF pa OTPUSTILI NAJBOLJEG u ekipi

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 19:06

ŠOK U ABA LIGI: Obezbedili PLEJ-OF pa OTPUSTILI NAJBOLJEG u ekipi

Klub izdao saopštenje...

Košarkaški klub FMP sporazumno je raskinuo ugovor sa Litvancem Pauliusom Valinskasom. On je ove sezone bio jedan od glavnih igrača ekipe. U AdmiralBet ABA ligi je na 19 utakmica prosečno beležio 14,6 poena uz 4,9 asistencija.

- Doprinos Valinskasa je nemerljiv u ostvarivanju odlčnih rezultata u sezone i nema sumnje da bi nastavio u istom ritmu da ga povreda nije odvojila od terena, ispostaviće se do kraja sezone. KK FMP se ovom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zahvaljuje Valinskasu na izvanrednom i profesionalnom odnosu prema klubu, kao i izuzetnom pristupu svakom treningu i utakmici. Želimo mu puno zdravlja i uspeha u nastavku karijera. Vale, hvala - stoji u saopštenju FMP-a.

KK FMP SoccerBet obaveštava javnost da je sa dosadašnjim prvotimcem Pauliusom Valinskasom sporazumno raskinut ugovor. Doprinos Valinskasa je nemerljiv u ostvarivanju odlčnih rezultata.@Pvale66 , hvala! We wish you nothing but the best! 💪☘️#kkfmp #panteri #abaliga pic.twitter.com/QVv1UIey8B

— KK FMP SoccerBet (@BCFMP) April 12, 2023

Ovo nije jedini raskid ugovora u Železniku ovih dana. Juče je do sporazumnog raskida došlo i sa srpskim košarkašem Nikolom Jankovićem.

Podsećamo, FMP je obezbedio plasman u plej-of ABA lige i tamo će ući sa pete pozicije. Rival će mu biti ili Cedevita Olimpija ili Budućnost.

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.