ŠOK TRANSFER: Bonući iz Juventusa prelazi u Union Berlin (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2023, 14:05

ŠOK TRANSFER: Bonući iz Juventusa prelazi u Union Berlin (FOTO)

Veteran prvi put napušta Italiju.

Legendarni štoper Juventusa i reprezentacije Italije Leonardo Bonući nastaviće karijeru u Nemačkoj i potpisati jednogodišnji ugovor sa Union Berlinom, javlja specijalista za transfere Fabricio Romano.

Veteran je postao prekobrojan u "Staroj dami". Trener Masimilijano Alegri oduzeo mu je kapitensku traku i imenovao Brazilca Danila za novog kapitena na startu sezone.

Leonardo Bonucci to Union >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Berlin, here we go! Verbal agreement reached, Italian CB leaves Juventus on permanent deal and joins Union ⚪️🔴🇮🇹 #UnionBerlin

Bonucci will travel to Berlin later today if all goes to plan.

Contract until June 2024, option for further season discussed. pic.twitter.com/pnL2VTlO6h

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 31, 2023

To je nateralo 36-godišnjeg Bonućija da promeni klub, a po prvi put u karijeri igraće van domovine.

Bonući će sa Unionom igrati u grupnoj fazi Lige šampiona, a nesmunjivo da će svojim iskustvom predvoditi saigrače kojima će baš kao i novom klubu ovo biti prvi nastup u eliti.

Juve i Bonući bili su fantastičan tandem. Italijan je u crno-belom dresu osvojio osam titula u Seriji A, ali je došlo vreme za rastanak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.