ŠOK: Slavni francuski košarkaš doživeo moždani udar na treningu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 17:09

ŠOK: Slavni francuski košarkaš doživeo moždani udar na treningu

Srećem primećeno je na vreme.

Nekadašnji francuski reprezentativac i košarkaš ekipe Šole Mikael Želabal doživeo je moždani udar na treningu, prenose francuski mediji.

- Osetio sam simptome i odveden sam na intenzivnu negu u bolnici u Šalonu. Magnetna rezonanca je pokazala da je šlog, ali da je srećom, primećen na vreme. Prošao sam dodatne preglede na intenzivnoj nezi, a onda i na neurologiji. Moram da odmorim nekoliko nedelja pre nego što nastavim profesionalne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << aktivnosti -  izjavio je Želabal.

Do sada u karijeri Želabal je igrao za Real Madrid, Sijetl, Asvel, Šarlroa, Himki, Cedevitu, Valensiju, Minesotu, Strazbur, Limož i Le Man.

Francuski košarkaš je sa nacionalnom selekcijom osvojio Evropsko prvenstvo 2013. godine, dok je 2005. i 2015. godine osvojio bronzu i 2011. godine srebro. Bronzanu medalju je osvojio i 2014. godine na Mundobasketu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.