Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 14:45

ŠOK: Najtalentovaniji srpski rukometaš ostao bez 30 odsto mišića za noć posle meča sa Partizanom

Nadamo se dobrim vestima.

Srpski rukomet trenutno je uz Stefana Dodića (20), jednog od najtalentovanijih igrača na svetu u svojoj generaciji. On zbog nepoznatog uzroka, on je za jednu noć izgubio preko 30 odsto mišića, zbog čega mu je sada ugrožena i čitava karijera, ali pore svega bitno je da se zdravstveno stabilizuje pa ćemo misliti o rukometu.

On se letos vratio u Srbiju i obukao dres Vojvodine, a na meču protiv Partizana morao je da izađe zbog neobičnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << problema. Posle svega se o situaciji otvorio i njegov trener, Boris Rojević koji je zabrinutim tonom rekao da ne zna da li će Stefan uopšte i moći da igra.

- Ne znam šta će biti sa njim i sa njegovom karijerom - rekao je trener Novosađana.

Objasnio je da je zbog nepoznatog uzroka, Dodić izgubio preko 30 procenata mišićne mase za jednu noć.

- Dodić je jutros ustao i izgubio deo mišića. Niko ne zna zašto i zbog čega. Izgubio je 30 odsto mišića. Šokiran sam i ceo dan nervozan i jako tužan. Mislim da je to dete trebalo da bude neko ko će da nosi našu reprezentaciju i Vojvodinu u narednim sezonama. Bio sam u šoku kada me je pozvao kondicioni trener i saopštio mi to. U klubu ćemo učiniti sve, obići ćemo sve doktore, celu Evropu, da vidimo šta je prava dijagnoza. Verovatno do sada nije bila prava - rekao je Rojević.

Svi se nadmao da će se pronaći uzrok ovog stanja i da će Stefan pre svega ozraviti, a na kraju i da se vrati na teren.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.