ŠOK NA “ČIZMI”: Trovali saigrače, kako bi nameštali mečeve!

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Jun.2011, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK NA “ČIZMI”: Trovali saigrače, kako bi nameštali mečeve!

Poslednje vesti koje stižu iz Italije su za nevericu. Na dan kada ova zemlja proslavlja 150 godina ujedinjena u javnost su dospele informacije koje su potresle “čizmu”.

Kako prenosi ugledni italijanski sportski list Gazeta Delo Sport fudbaleri pojedinih klubova su drogirali saigrače ne bi li nameštali mečeve. Sve je to išlo toliko daleko da su pojedni fudbaleri uspavani opijatima čak i izazvali saobraćajne nesreće!
Šestorici igrača Kremonezea (igra u Seriji C >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << – treća liga) su u krvi pronađeni sedativi i anti-depresivi kojima su ih trovali saigrači!

Đuzepe Sinjori, bivši fudbaler je označen kao šef mafije koja se bavila nameštanjem mečeva. On je uplatio 150.000 evra na tačan rezultat meča Inter - Leće 1:0. Naravno, pometni meč upravo tako završen. Sinjori je u pritvoru, a pored njega pod sumnjom je još sedam fudbalera među kojima je  najpoznatiji Kristijano Doni.
Dodajmo da je pod velikim znakom pitanja ulazak ekipa iz Serija B u viši rang. Atalanta i Sijena jesu obezbedili plasman u Seriju A, ali takođe su učestvovali u mutnim radnjama.
U trećoj ligi broj nameštenih mečeva je dvocifren, Benevento i Kremoneze su lideri u prevarama, pa ostaje da se vidi kako će se završiti novi skandal u italijanskom fudbalu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.