SOFIJA, ZATVORI OČI: Cela Italija priča o Joviću i (pre)atraktivnoj voditeljki - emisija GORELA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2022, 18:58

SOFIJA, ZATVORI OČI: Cela Italija priča o Joviću i (pre)atraktivnoj voditeljki - emisija GORELA! (VIDEO)

Srpski špic je pričao o budućnosti u Fiorentini.

Srpski reprezentativac Luka Jović napustio je Real Madrid i potpisao za Fiorentinu. Prvi intervju u novom klubu Luka je dao klupskoj voditeljki Roseli Periljo, i sudeći po snimku nije mu bilo lako pored atraktivne Italijanke.

Prvo su Luka i Roseli napravili selfi, a Jović je onda ispričao kakva su njegova očekivanja, šta ga je motivisalo da izabere baš Firencu itd.

- Hvala, jako sam srećan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što sam ovde, zahvalio bih se ljudima iz kluba što su mi ukazali priliku da budem deo Fiorentine i nadam se da ću ispuniti njihova očekivanja - bila je prva poruka Jovića na intervjuu.

Otkrio je Luka da je pričao i sa srpskim reprezentativcima koji igraju u Fiorentini i da je dobio lepe preporuke i da se nada se borbi za vrh tabele u novoj sezoni.

- Mislim da će liga biti zanimljiva, ima mnogo izjednačenih klubova koji će se boriti za vrh tabele, nadam se da ćemo mi uspeti da se izborimo, gledao sam mnogo utakmica prošle sezone, verujem da ćemo ove godine uspeti da napravimo bolji rezultat.

Imao je Jović i poruku za navijače.

- Dobio sam puno poruka, drago mi je da su srećni što sam ovde. Pokušaću da ih veselim cele sezone i svih ovih godina kojih ću biti u klubu nadam se. Oni su bitni za svaki klub, Fiorentina ima fantastične navijače, nadam se da ih nećemo razočarati. Daću na svakom treningu 100 odsto, biću u službi tima i nadam se da mogu da očekuju puno golova.

BONUS VIDEO: Pogledajte scenu sa veridbe Marka Gobeljića i Katarine Grujić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.