SNIMCI PRED SAM MEČ: Pogledajte stanje ispred San Sira, a tek unutra - IMPRESIVNO IZGLEDA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 20:57

SNIMCI PRED SAM MEČ: Pogledajte stanje ispred San Sira, a tek unutra - IMPRESIVNO IZGLEDA (VIDEO)

Šteta samo što neće biti publike.

Iščekivanje se bliži kraju, uskoro fudbaleri Milana i Crvene zvezde istrčavaju na teren San Sira. U prvom meču je rezultat bio 2:2 i taj rezultat govori samo jedno pred revanš - sve je moguće.

Pojavili su se i prvi kadrovi ispred stadiona pred meč Milana i Zvezde, tiho je i mirno, a samo zdanje izgleda velelepno.

Unutra je još lepše.

Posle beogradskih 2:2 Milan je izraziti favorit sa kvotom 1,53 na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << keca. Crvena zvezda pak nema izbora, mora da napadne, a kvota na 3+ iznosi 1,70. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Milan – Crvena zvezda.

Ne preostaje nam ništa drugo nego da uživamo u prizoru San Sira, njegovoj lepoti i istoriji koju ovaj legendarni stadion nosi.

Naravno, to dok ne krene meč. Kada dođe 21 čas, sve oči će biti uprte na teren i na fudbalere italijanskog i srpskog predstavnika.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Larsa Pipen, bivša supruga Skotija Pipena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.