SNIMAK SA SIGURNOSNE KAMERE: Selektor ga je PRVI put pozvao u repku - napravio HAOS (HIT VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2021, 17:40

SNIMAK SA SIGURNOSNE KAMERE: Selektor ga je PRVI put pozvao u repku - napravio HAOS (HIT VIDEO)

Dečački san ispunjen. Još samo da zaigra...

Selektor fudbalske reprezentacije Turske, Šenol Guneš, odlučio je da za utakmicu protiv Letonije u nacionalni sastav pozove i jednog novajliju - defanzivca Goztepea, Alpaslana Ozturka.

Večeras (20.45) na Grbavici gostuje svetski šampion Francuska. Remi protiv Ukrajine (1:1) pokazao je Trikolorima da se neće prošetati kroz kvalifikacije, pa će morati da se potrude da bi došli do tri boda u Bosni. Kvota na dvojku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 1,38, dupla šansa 1X je 3,00, a 3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za BiH - Francuska.

Kada je Guneš telefonom saopštavao Ozturku da je pozvan u repku, nije ni bio svestan da u tom momentu nastaje viralni klip.

Sigurnosna kamera je zabeležila trenutak kada je 27-godišnji desni bek čuo da dobio prvi poziv u reprezentaciju, pošto je ranije je igrao za mlade reprezentacije Turske i Belgije, zemlje u kojoj je rođen.

Ozturk je za poziv saznao dok je ulazio u prostorije kluba. Počeo je da vrišti i skače od sreće i da grli ljude oko sebe.

Pogledajte i sami kako su izgledali ti momenti u sledećem snimku:

🇹🇷Emeklerinin karşılığını almak; Paha Biçilemez!

🎥O anlar...#Göztepe #AlpaslanÖztürk @MilliTakimlar pic.twitter.com/gzlhw5mDza

— Göztepe Spor Kulübü (@Goztepe) March 30, 2021

Da podsetimo, Turska je sinoć protiv Letonije odigrala 3:3, a Ozturk ipak nije dobio priliku da debituje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.