SMUVALI SE PREKO SAJTA ZA UPOZNAVANJE: Dok su gledali slike iz detinjstva otkrili su nešto šokantno

Izvor: Kurir, 08.Nov.2015, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMUVALI SE PREKO SAJTA ZA UPOZNAVANJE: Dok su gledali slike iz detinjstva otkrili su nešto šokantno

Džastin i Ejmi su započeli vezu zahavaljujući sajtu za upoznavanje, iako su se upoznali nekoliko godina pre.

Njih dvoje su još u vreme kada su se "družili" bili u vezi, mada se toga ne sećaju.

Naime, Džastin i Ejmi išli su zajedno u vrtić, što su sasvim slučajno otkrili. Oni su se upoznali preko sajta za upoznavanje i to kada je Džastin ugledao Ejminu fotografiju, nakon čega je odmah poželeo da je vidi. On nije znao da objasni šta ga je privuklo kod njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sadašnje devojke i tako joj je odmah poslao poruku, a malo posle toga su počeli su da se dopisuju i čuju telefonom.

Nakon upoznavanja preko poruka, poželili su da se i uživo da se vide, te je tako usledio prvi izlazak. Na prvom sastanku, Ejmi je znala da je Džastin onaj pravi. Posle prvog sastanka, počeli su da se viđaju svakog dana i vrlo brzo zaljubili jedno u drugo.

Neposredno pred godišnjicu njihove veze, oni su shvatili da ljubav između njih zapravo datira od najranijih dana. Džastin i Ejmi odrasli su u istom gradu, ali kada su se odselili, svako je otišao na svoju stranu. Mnogo godina kasnije sreli su se ponovo u istom gradu.

"Bili smo u kolima i Džastin mi je rekao da voli moje ime jer je u vrtiću imao simpatiju koja se baš tako zvala. Našalila sam se da pošto to nisam ja, ne želim da čujem bilo šta o njoj", rekala je Ejmi za magazin "People".

Oni su nastavili razgovor i shvatili da su oboje išli u isti vrtić. Po povratku kući potražili su fotografije iz detinjstva posle čega je usledeo pravi šok. Džastinova drugarica o kojoj je pričao je za pravo Ejmi iz vrtića sa kojom je već godinu dana u vezi.

"Džastinova mama pronašla je fotografiju na kojoj smo nas dvoje u vrtiću. Tada smo imali tri godine. Počela sam da plačem. Bila sam tako uzbuđena, ja sam ta Ejmi. Definitivno nam je suđeno da budemo zajedno", rekla je Ejmi. I sada, njih dvoje se 30 godina nakon prve ljubavne avanture, spremaju za brak.

Autor: Daily mail

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.