SMS NAČEO MREŽU STARE DAME: Lacio slavio protiv Juventusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 23:04

SMS NAČEO MREŽU "STARE DAME": Lacio slavio protiv Juventusa

Meč 29. kola.

Fudbaleri Lacija pobedili su Juventus sa 2:1 pred svojim navijačima u poslednjem meču 29. kola italijanske Serije A.

Poveo je Lacio golom Sergeja Milinkovića-Savića. Dobio je Srbin vazdušni duel u 39. minutu protiv Aleksa Sandra, kada je prihvatio loptu ostao je sam ispred gola Juventusa, i onda mu nije bilo teško da savlada Vojčeka Ščesnog.

Samo četiri minuta je trajala prednost Lacija. Posle kornera sa desne strane, najbolje se u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kaznenom prostoru našao Adrijan Rabio koji je glavom loptu uputio ka golu Lacija. Prvo je uspeo da odbrani Provedel, ali iz drugog pokušaja je Francuz uspeo da loptu ugura u mrežu.

Meč je odlučila neverovatna asistencija Luisa Alberta koji je posle lopte sa desne strane petom loptu poslao do Matije Zakanjija koji se našao sam na drugoj strani. Iz te pozicije bek Lacija je sjajnim udarcem savladao golmana Juventusa.

Srspki dvojac Dušan Vlahović - Filip Kostić kod Juventusa je izašao zajedno u 63. minutu. Napadač Stare dame se požalio na povredu još u 17. minutu kada je bio nagažen. Ipak, smogao je snage da nastavi, ali nije dovršio susret.

Serija A 29. kolo:

Udineze – Monca 2:2 (1:0)

Fiorentina – Specija 1:1 (1:1)

Atalanta – Bolonja 0:2 (0:0)

Sampdorija – Kremoneze 2:3 (1:1)

Torino – Roma 0:1 (0:1)

Verona – Sasuolo 2:1 (0:1)

Lacio – Juventus 2:1 (1:1)

Petak:

Salernitana – Inter 1:1 (0:1)

Leće – Napoli 1:2 (0:1)

Milan – Empoli 0:0

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.