SMS NAČEO, MITROVIĆ DOKUSURIO: Sergej GOLČINOM zatresao mrežu, Mitrović bacio na kolena Ronaldov Al Nasr (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023, 21:54

SMS NAČEO, MITROVIĆ DOKUSURIO: Sergej GOLČINOM zatresao mrežu, Mitrović bacio na kolena Ronaldov Al Nasr (VIDEO)

I to glavom...

Srpski fudbaleri Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić koji brane boje saudijskog Al Hilala večeras su u Rijadu odigrali sjajan meč protiv Al Nasra Kristijana Ronalda i Sadija Manea. Konačan rezultat bio je 3:0 u korist Hilala, a golove su postizali srpski reprezentativci.

Nakon napetog prvog dela igre u kojem su se ređale šanse i sa jedne i sa druge strane, a na odmor se otišlo bez golova, usledila je ofanziva Hilala.

Nizale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se šanse, da bi u 65. minutu, sjajan centaršut realizovao Sergej Milinković - Savić, glavom sa nešto više od deset metara.

Pogledajte kako je to izgledalo.

GOAL 1-0 Al-Hilal

Al-Hilal take the lead vs Al-Nassr!

Goal from Sergej Milinkovic-Savic!

pic.twitter.com/wmLGTOaJQa

— KEVINCE (@abongo_jr) December 1, 2023

Nakon poništenog gola Ronalda u 70. minutu, u samom finišu meča usledila je rapsodija srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića.

U 90. minutu izveli su korner fudbaleri Al Hilala, Al Davsari je centrirao, Mitrović je malo jače odgurnuo Ronalda, kao što je to radio u Premijer ligi, a onda je glavom postigao pogodak.

Aleksandar Mitrović'in, durmaya hiç niyeti yok 🔥 pic.twitter.com/1Jt90TpYjJ

— EXXENSPOR (@exxensport) December 1, 2023

Zatim je u 92. minutu Mitrović ponovo bio strelac za potop Al Nasra.

Al-Hilal 3-0 Al-Nassr, Aleksandar Mitrović 🅰️ Sergej Milinković-Savićpic.twitter.com/1OEVcBKWDJ#Riyadhderby#AlHilalAlNassr

— e360hubs football (@e360hub2) December 1, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.