SMENJEN VOJINOVIĆ: Zmajevi traže novog trenera (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2018, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMENJEN VOJINOVIĆ: Zmajevi traže novog trenera (FOTO)

Sporazumni raskid saradnje.

Uprava FK Voždovac je danas donela odluku da sporazumno raskine saradnju sa dosadašnjim trenerom prvog tima Brankom Vojinovićem.

Raskid je došao usled neočekivano loših rezultata u prvenstvu, a koji se nisu poklopili sa ambicijama kluba. Branko Vojinović je u klub došao prijateljski, a na prijateljski način smo se i rastali sa dosadašnjim šefom stručnog štaba.

Branko Vojinović novi trener Voždovca https://t.co/QgkGhksmRc >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/k2AFlupKL8

— Beta News Agency (@BetaNewsAgency) June 8, 2018

Zahvaljujemo se Branku Vojinoviću na profesionalnom i predanom radu. Vrata FK Voždovac su za njega zauvek otvorena i FK Voždovac mu želi sve najbolje u nastavku karijere.

Sa ekipom će u narednom periodu raditi Jovan Damjanović i Dejan Đuričić, objavio je Voždovac na svom zavničnom sajtu.

Posle devet odigranih kola Zmajevi se nalaze na 13. mestu sa osam osvojenih bodova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.