SMENA NA KLUPI CIBONE: Repešin sin menja Barišu Krasića

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 15:14

SMENA NA KLUPI CIBONE: Repešin sin menja Barišu Krasića

Cibosi se bore za opstanak u ABA ligi.

Košarkaše Cibone u nastavku sezoen sa klupe će voditi Dino Repeša (31), sin bivšeg selektora Hrvatske Jasmina, prenose hrvatski mediji.

Bariša Krasić bio je do sada vršilac dužnosti trenera, delovalo je i da će postati trajno rešenje, no "pod tornjem" su se odlučili za drugi potez.

31-godišnji Dino Repeša preuzima Cibonu.

Očito je da se iza kulisa spremaju određeni pomaci kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su u pitanju financije i sređivanje stvari.

I ne zaboravite, u kakvim god problemima bila, Cibona će uvijek biti mamac. Kako trenerima, tako i igračima…https://t.co/bLZiaJEmm9

— Goc#8 (@goc_8) December 7, 2023

Trenutno postoji problem blokade na HKS-u za mlađeg Repešu te bi "Vukovi" sa Krasićem trebalo da dogovore da ih vodi još na utakmicama protiv Splita i Zadra.

Repeša junior je u karijeri vodio je klubove iz Pardubica i Praga, a pomoćnik je bio u Cedeviti i Zagrebu.

Njegov poznati otac trenutno je angažovan na mestu sportskog direktora u Košarkaškom savezu Hrvatske.

Cibona nakon deset kola u ABA ligi ima tri pobede.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.