Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 12:15

ŠMEKERČINA: Potez De Rosija posle poraza od Intera začudio sve, ali nije Danijele bilo ko (VIDEO)

Na kraju su izgubili, ali ne traži alibi.

Danijele De Rosi je preuzeo tim Rome od Žoze Murinja i pokazao je da je pravi "šmeker". Inter je nadigrao njegov tim sa 4:2 kao gost u meču  24. kola italijanske Serije A, ali potez trenera Vučice posle duela je začidio sve.

Nerazuri“ su u subotu uveče poveli golom Frančeska Aćerbija, koji je glavom plasirao loptu u levi, nebranjeni ugao Ruija Patrisija. U trenutku udarca, sa desne strane golmana Rome nalazio se Markus >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tiram, u očiglednoj ofsajd poziciji, ali se pritom nije nalazio na putanji lopte i nije zaklanjao Portugalca.

El gol que Acerbi (Inter) metió hoy contra la Roma y fue (correctamente) validado.

Muy parecido al de Savic en el Bernabeu (que era incluso menos dudoso)pic.twitter.com/8HchTONS3L

— DonMingos (@MingosDon) February 10, 2024

Sudija nije ništa dosudio, već je pokazao na centar, ali je otišao do monitora nakon što je dobio poziv iz VAR sobe. Otišao je da se uveri i ostao pri svojoj prvobitnoj odluci.

Navijači Rome ističu odluku sudije Marka Gvide kao presudnu za ishod derbija na "Olimpiku" i veliku pobedu Intera, De Rosi je učinio ono što bi malo koji. Pohvalio je arbitra za spornu situaciju.

- Rekao sam Gvidi da, prema onome kako ja vidim fudbal, nikada ne bih dosudio ofsajd.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.